Click for info!

Your Content Goes Here

Cătălina Mărușter, Facultatea de Științe ale Comunicării, promoția 2011

„Sunt un fan înfocat al marketingului online, de care m-am îndrăgostit chiar înainte de începe facultatea. Cei 3 ani la FSC m-au ajutat să îmi dau seama în ce direcție să mă îndrept, care sunt skill-urile pe care să mă axez și care sunt cele pe care nu trebuie să insist. Nu mi-am dorit niciodată 10 pe linie, așa că am ales să aprofundez și să excelez în materiile care m-au pasionat, reușind astfel să devin un profesionist în domeniu.

După facultate am plecat la București, unde am urmat masterul de Publicitate și Reclamă la SNSPA. Încă din primul an, m-am angajat într-o agenție de performance marketing, după care lucrurile au venit de la sine. Într-un timp relativ scurt, am început să administrez campanii de marketing online pentru companii de top – Credit Europe Bank, Müller, SOS Satele Copiilor, Fundatia Vodafone, Napolact, Orange, Vola, iar după 5 ani am decis să mă mut înapoi în Timișoara și să pornesc pe cont propriu.

În prezent, sunt managerul agenției Debordant, unde eu și echipa mea dăm tot ce avem mai bun pentru a ne face fericiți clienții. În portofoliul nostru actual se află și Andreea Raicu Shop, Rhea Costa, Malvensky, Irina Schrotter și alte branduri care mă fac să mă simt recunoscătoare în fiecare zi pentru tot ceea ce am reușit să realizăm până acum.”

Click for info!

Your Content Goes Here

Arthur Csertus, Facultatea de Automatică și Calculatoare, promoția 2009

„Am absolvit UPT în 2009, Facultatea de Automatică și Calculatoare, profil Software. Am fondat și conduc o companie software, specializată pe dezvoltarea aplicațiilor mobile, cu clienți startup-uri și companii mari din domenii precum fintech, edtech, travel.

Am construit și un produs propriu, o aplicație pentru călătorii, cu peste 2 milioane de utilizatori.

UPT a fost un pas firesc, inginerie software și business fiind direcțiile pe care le-am urmărit încă din gimnaziu.”

test

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

testtttt

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here