Ultima săptămână din octombrie vine cu o serie de evenimente deosebite în domeniul antreprenorial studențesc, evenimente gândite să ajute tinerii care vor să afle mai multe despre ce înseamnă să fii antreprenor și oportunitățile existente.

Astfel, marți de la ora 18:00, are loc o întâlnire a studenților UPT cu Vlad Stanciu, coordonatorul Innovation Labs. Vlad va prezenta ce înseamnă atitudinea antreprenorială, cum să faci o propunere de valoare cât mai bună și de ce latura digitală este atât de valoroasă pentru un antreprenor.

Miercuri de la ora 16:00, vă așteptăm la un eveniment marca Împreună Online, din cadrul CeL, pe tema Inovare, creativitate și antreprenoriat în pandemie cu invitați din cadrul Societăților Antreprenoriale Studențești din țară. Mai multe informații aici: https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/webinar-impreunaonline-inovare-creativitate-si-antreprenoriat-in-pandemie/ și aici https://www.facebook.com/events/3297042280394848.

Joi la ora 16:00, în cadrul evenimentului Zilele Carierei, vă așteptăm la masa rotundă Start-Up Your Future: Societatea Antreprenorială Studențească din UPT unde studenți, cadre didactice și reprezentanți ai mediului de afaceri vor dezbate teme de interes pentru tinerii antreprenori. Pentru participare, vă rugăm să completați acest formular: https://upt-ro.zoom.us/meeting/register/tJwof-2srD8sHNyd3h6O61kN0mF04WncgsEA Vor lua parte la discuții conf.dr.ing. Liviu Cădariu-Brăiloiu, prorector UPT, conf.dr.ing. Sorin Herban coordonator al proiectului AVEA (Asigură-ți Viitorul prin Educație și Antreprenoriat), Roxana si Mădălin Margan, fondatori Oncochain (platformă de cercetare ce permite colectarea de date din domeniul oncologiei),  Cristi Pogan (cofondator Polymore – soluție de sortare automată a deșeurilor de plastic folosind inteligența artificială în procesul de colectare al deșeurilor industriale) și mulți alții. Veți regăsi informațiile aici: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html

Urmăriți activitățile SAS UPT aici: https://sas.upt.ro/ si https://www.facebook.com/uptsas