Fii parte dintr-o experiență care îți va deschide noi orizonturi la SPARK by UPT!
Vino la prima conferință de antreprenoriat dedicată exclusiv studenților, organizată de InoHub UPT, unde vei avea ocazia să te inspiri și să înveți de la antreprenori cunoscuți. Aceștia se vor alătura nouă pentru a împărtăși experiența lor valoroasă și a-ți oferi sfaturi practice în cadrul unei serii de prezentări captivante.


Data: 28 mai 2024, ora 18:00

Locație: Centrul de Conferințe UPT, sala Auditorium

 

Speakeri:

Adam Somlai-Fischer

Adam Somlai-Fischer este un designer, artist și antreprenor, cunoscut pentru co-fondarea Prezi, o platformă inovatoare pentru prezentări vizuale. Născut în 1976, el a studiat arhitectura și designul de interacțiune, iar lucrările sale se situează la intersecția dintre artă, tehnologie și design.
Somlai-Fischer a fost implicat în numeroase proiecte artistice și tehnologice înainte de Prezi, incluzând instalații interactive și proiecte de design generativ. Multe dintre aceste proiecte au fost prezentate la expoziții internaționale prestigioase.

Maxim Rotaru

Maxim Rotaru este un antreprenor și specialist în dezvoltare web din Timișoara, co-fondator al Webamboos, o companie de dezvoltare software. Cu o vastă experiență în domeniul IT și o pasiune pentru tehnologiile emergente, Rotaru a contribuit semnificativ la crearea unor soluții inovatoare pentru diverse industrii.
La Webamboos, el și echipa sa se concentrează pe dezvoltarea de aplicații web și mobile, oferind servicii de consultanță tehnologică și implementare de proiecte complexe.

George Diță

George Dița, a fost co-fondatorul WiseUp, o agenție de produs achiziționată în 2021. Are 15 ani de experiență în tech, cu multiple roluri în companii ca SAP, Vodafone, IBM, ING și Misys.
În prezent George este Product Manager pentru un fond de private equity din US, responsabil cu încurajarea adopției de AI enabled features.

Laura Bulai

Laura Bulai este o antreprenoare din Timișoara, cunoscută pentru co-fondarea Helperz, o platformă inovatoare care conectează oamenii ce au nevoie de serviciile unei bone sau menajere, cu profesioniștii care le pot oferi. Cu o carieră marcată de pasiune pentru tehnologie și inovație, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea și succesul Helperz.
Laura Bulai este recunoscută pentru viziunea sa antreprenorială și pentru dedicarea sa în a construi o comunitate de încredere, unde cererea și oferta de servicii se întâlnesc în mod eficient și sigur.

Ciprian Man

Ciprian Man este un investitor cu o bogată experiență în spate, cu un portofoliu divers ce cuprinde peste 25 de startup-uri din domenii variate precum medtech, edtech, proptech, și marketplace-uri. De-a lungul carierei sale, Ciprian a navigat cu succes în lumea investițiilor, aducând nu doar capital, ci și expertiză și susținere strategică pentru start-up-uri în diverse etape de dezvoltare.
Una dintre realizările sale remarcabile este co-fondarea Growceanu, o platformă de angel investors care facilitează conexiunile între investitori și întreprinzători talentați, contribuind la creșterea și consolidarea ecosistemului de start-up-uri.

Monica Moldovan

Mona Moldovan este CEO și fondatoarea The Care Hub, un startup agetech revoluționar care digitalizează industria îngrijirii la domiciliu. Până în prezent, The Care Hub (www.thecarehub.ro) a sprijinit peste 600 de familii, furnizând peste 35.000 de ore de îngrijire medicală și îngrijire a vârstnicilor la domiciliu.
În ultimele 12 luni, The Care Hub a lansat tenderly.ai, o platformă digitală software-as-a-service (SaaS) pentru furnizorii de îngrijiri la domiciliu din Europa și nu numai. Cu colaborări pilot în Austria, Egipt, Elveția, Marea Britanie și România, tenderly.ai permite furnizorilor de îngrijiri să își digitalizeze procesele în doar 5 zile, cu investiții minime și fără risc.

Adina Wanda Fiat

Wanda este antreprenor și specialist în știința datelor, având o experiență de peste 14 ani în domeniu. Timp de 4 ani, a lucrat ca și consultant în știința datelor pentru companii mari precum Bang&Olufsen, Intersport și Breitling.
Ulterior, a decis să se îndrepte către sectorul start-up-urilor, unde a dezvoltat produse activate de inteligență artificială și a avut roluri de lider AI, manager de proiect sau alte poziții de management. În ultimii 4 ani, împreună cu co-fondatorul Adrian Cuzman, a creat MediNav, un asistent medical pentru medici. Inițial, s-au concentrat pe piața locală din România, dar, din 2021, au obținut trei runde de finanțare și recent s-au extins pe piața din Italia.

Dragoș Argint – moderatorul evenimentului

– 6 ani experiență în conducerea echipelor de vorbit în public;
– mentor pentru membri din diferite organizații de vorbit în public ce a presupus oferirea de suport în livrarea discursurilor autentice;
– curator și fondator al comunității TEDxAristide Demetriade și SMART IDEAS Timișoara;
– conceperea și livrarea workshopurilor de comunicare și relații interumane potrivit nevoilor oamenilor din mediul corporate.