Absolvent UPT & antreprenor: Radu Miloș, Elysian Software

Societatea Antreprenorială din UPT – InoHub și Startup Grind Politehnica Timișoara organizează o discuție informală cu Radu Miloș, absolvent al universității noastre și CTO & Fondator al Elysian Software, o companie de software personalizat născută în Timișoara, cu clienți din toată Europa.

Radu Miloș a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica Timișoara, beneficiind și de o bursă Erasmus în Franța. După ani de experiență internațională de lucru în Franța, Belgia și Austria, Radu a decis să împărtășească cunoștințele sale și să construiască o echipă puternică de ingineri rock-stars în Elysian Software.

Vom vorbi despre modul în care cunoștințele tehnice puternice trebuie să se împletească cu bune abilități sociale, cu înțelegerea rapidă a diferitelor domenii de afaceri și cu empatia față de client pentru a ne menține eficienți și a ne depăși concurența.

Fiți parte la un interviu informal cu Radu, care ne va spune cum a făcut pasul de la absolvent UPT la antreprenor realizat.

Eveniment recomandat studenților și antreprenorilor la început de drum!

Ne poți urmări live pe Facebook sau direct în Zoom, prin înscriere pe platforma Startup Grind (recomandat dacă vrei să poți interacționa cu Radu în timp real).