Business coaching pentru tineri antreprenori


Marți, 2 noiembrie, a avut loc workshopul Business coaching pentru tineri antreprenori, susținut de către Florin Șomodi business coach cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și antreprenoriatului.

 

Ne-am bucurat să vedem atât de mulți tineri interesați de acest eveniment, în care Florin Șomodi ne-a vorbit despre digitalizarea afacerilor ca vector indispensabil pentru management eficient și dezvoltare sustenabilă a acesteia. Pe lângă partea teoretică, exemplele practice au fost de mare ajutor și au adus un plus de valoare întregii experiențe. Studenții au învățat că nu mai putem proiecta afaceri și modele de afaceri fără a include componenta de digitalizare. Automatizările salvează timp, iar angajații pot fi mai creativi și productivi, poate chiar mai motivați, având mai mult timp pentru taskurile esențiale.

 

Totodată, în cadrul acestui workshop, studenții au descoperit care sunt zonele afacerilor care necesită digitalizare, dar și modalități de sprijinire a managerilor din companii în acest proces.

Îi mulțumim pe această cale domnului Șomodi, pentru că ne-a acceptat invitația și a împărtășit cu noi atât de multe informații valoroase, dar și participanților, pentru interesul acordat acestui workshop.
Sperăm ca bagajul de cunoștințe acumulat să vă fie de folos în viitoarele voastre proiecte.
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente,
Echipa InoHubUPT! 🙂