Workshop, 09.11.2021: Opportunities of a future tech entrepreneur


Ieri, 9 noiembrie, a avut loc un nou workshop marca InoHubUPT: Opportunities of a future tech entrepreneur. De această dată l-am avut ca invitat pe Andrei Munteanu – co-founder & CEO at Cowork Timisoara. Cu aceeași energie debordantă cu care ne-a obișnuit, Andrei le-a vorbit studenților prezenți la acest workshop despre startup-urile tech, dar și multe alte subiecte interesante.

Conform spuselor sale, din experiență proprie și mulți ani de învățare, antreprenoriatul = curiozitate. Curiozitatea de a cerceta piața și a descoperi care îi sunt nevoile, de a căuta soluții inovatoare pentru diverse probleme. Nu putem să îl contrazicem, dar adăugăm aici și o doză de curaj – curajul de a începe ceva nou sau de a o lua de la capăt după fiecare „cădere”. În cadrul acestui workshop noi am întâlnit studenți curioși, dar și curajoși, cărora le mulțumim pe această cale pentru participare și pentru interesul acordat evenimentului nostru.

A fost o sesiune interactivă, la care participanții au învățat ce presupune un startup, care este diferența dintre un startup #tech și alte tipuri de afaceri, despre ce presupune fiecare etapă pe care un antreprenor o parcurge până la monetizare, dar și despre importanța care trebuie acordată educației la început de drum (și nu numai).

Ne-am bucurat să vedem studenți activi și curioși, iar Andrei le-a oferit, pe lânga partea teoretică, și câteva toll-uri practice și le-a vorbit despre programele de antreprenoriat care se desfășoară în următoarea perioadă (Startup Survivor – Education, Innovation Labs Timisoara – Idea Jam #1 etc.), încurajându-i să se înscrie fie ca participanți, fie ca spectatori.

 

Suntem nerăbdători să ne revedem cu voi, dar și cu alți participanți la următoarele evenimente pe care le avem în plan.

Echipa InoHubUPT.