Workshop, 07.12.2021: qToggle // FlowBox


Marți, 7 decembrie, a avut loc workshop-ul susținut de Bogdan Butunoi și Andrei Gornic de la qToggle.

𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗕𝘂𝘁𝘂𝗻𝗼𝗶 este doctorand în inteligență artificială și pasionat de automatizări și electronică. DevOps de 7 ani, dornic de a construi un viitor mai bun pentru o societate mai conectată.
𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶 𝗚𝗼𝗿𝗻𝗶𝗰 este the marketing guy and the strategist. Mic antreprenor care a gustat atât din amăreala eșecurilor, cât și din aroma succesului.
qToggle este platforma pentru device-uri inteligente, pregătită să răspundă necesarului de scalabilitate, control și automatizare al unui oraș inteligent din era internetului. Are trei componente, senzori, actuatori și hubul. Are o construcție lightweight, multiplatforma și open-source.

Ei le-au vorbit studenților despre startup-ul qToggle, dar și despre FlowBox – controlerul automat care va uda doar atunci CÂND trebuie și CÂT trebuie.

FlowBox e conectat la serviciile meteo și la senzorii locali. Odată pornit și setat, va uda pentru tine. Știe când va ploua și întârzie udarea. Dacă nu a plouat destul, va uda cât să-i fie bine gazonului sau grădinii tale. Poți uda și grădina casei de la țară, curtea vecinilor și pe cea a prietenilor. Controlul și setările sunt pe telefonul tău. Oricâte grădini și oricâte zone de udare.

Și de această dată am avut parte de o sesiune interactivă și interesantă, care a adus multe întrebări din partea studenților. Ne bucurăm să vedem

”…ne bucurăm că există interes în rândul studenților pentru inovare și antreprenoriat.” – Bogdan Butunoi