Workshop, 23.11.2021: Implementarea proiectelor sustenabile


Sustenabilitatea nu mai este opțională, preocuparea companiilor pentru acest aspect va decide dacă acestea vor rămâne sau nu pe piață în următorii ani. Așadar, ziua de 23 noiembrie a fost despre sustenabilitate la InoHubUPT.
Invitata noastră, Dalia Stoian, Project Manager – EFdeN, ne-a vorbit despre antreprenoriatul într-un ONG, care sunt provocările, dar și satisfacțiile unui astfel de job.
EFdeN a fost fondat în 2013 de către un grup de tineri pasionați, alături de Universitatea Tehnică de Construcții București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”.
„Ne imaginăm cele mai faine lucruri, la proiectăm și apoi le construim. Învățăm din din fiecare greșeală, înțelegem procesul și ne dezvoltăm personal și profesional.”
Ne bucurăm să spunem că și această sesiune a fost una interactivă, fiind într-o mai mare măsură un dialog între Dalia și studenți, decât o prezentare. Dalia ne-a făcut și turul uneia dintre casele sustenabile construite de ei, ne-a prezentat și ne-a vorbit despre circuitele electrice, sistemul de încălzire și despre competiția Solar Decathlon – ediții trecute și viitoare.

Suntem nerăbdători să ne revedem cu voi, dar și cu alți participanți la următoarele evenimente pe care le avem în plan.

Echipa InoHubUPT.