Workshop, 26.11.2021: Online marketing


Pe data de 26 noiembrie a avut loc workshop-ul de online marketing. De această dată ne-am întâlnit virtual cu Cătălina Mărușter, absolventă UPT și fondatoare a agenției Debordant (Creative performance marketing agency), care ne-a vorbit despre performance marketing, antreprenoriat și povestea afacerii sale.

A fost un workshop foarte interesant și interactiv și de această dată, iar prezentarea Cătălinei a captat și a îmbogățit bagajul de cunoștințe al studenților cu multe informații noi.

„Am pornit la drum fiindcă vrem să schimbăm lumea în mai bine. Să devină un loc în care oamenii să fie mai inspirați, mai conectați, mai fericiți. Să aibă mai mult curaj și mai puțină frică să își urmeze visele. În era în care informațiile vin din toate părțile, încercăm să ne luăm rolul de curator de idei valoroase, pentru a le putea scoate în față. Promovăm companiile care participă, la rândul lor, la schimbarea lumii în bine – prin servicii sau produse care pot face o diferență.

În universul nostru debordant, îmbinăm orientarea spre rezultate cu emoția și exuberanța ideilor creative, pe care le aplicăm cu succes în strategii complexe de creative performance marketing.”

 

Suntem nerăbdători să ne revedem cu voi, dar și cu alți participanți la următoarele evenimente pe care le avem în plan.

Echipa InoHubUPT.