Un ban pentru fiecare idee. Ați auzit vreodată această expresie?


Știați că sub 5% din ideile de produse ajung să aibă succes? Cum ajungem să punem mâna pe una din aceste idei? Statistic vorbind ca să avem șanse de reușită trebuie să testăm minim 20 de idei. Aveți resurse financiare și de timp pentru a testa sute de idei? La aceste întrebări, dar și la multe altele au aflat studenții răspunsul în zilele de 11 și 18 Mai 2022, când a avut loc un nou 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐨𝐭𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐫𝐢𝐞, de această data în format hibrid – în incinta Facultății de Mecanică din cadrul UPT și prin platforma Zoom. 
Trainerii S.L.dr.ing. Silviu Vert și S.L.dr.ing. Valentin Niță i-au învățat pe cursanți care sunt metodele de testare a ideilor lor, cum se comunică și promovează acestea, iar mai apoi modalitățile de testare a cunoștințelor acumulate. Astfel, primul modul a urmărit prezentarea tehnicilor care pot fi folosite pentru a testa ideile într-un mod rapid, cu un buget minimal, iar modulul doi a oferit studenților posibilitatea de a începe testarea primei lor idei. 
Silviu Vert este șef de lucrări în cadrul Departamentului de Comunicații al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale la UPT. Pe Silviu îl vei găsi implicat în diverse evenimente de antreprenoriat din comunitate, cum ar fi Innovation Labs.
Valentin Niță este, de asemenea, șef de lucrări în cadrul Departamentului de Comunicații al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale la UPT și directorul Societății Antreprenoriale Studențești din cadrul UPT.
11 Mai. Modulul I
11 Mai. Modulul I
18 Mai. Modulul II
18 Mai. Modulul II