Agenda de toamnă – Ce evenimente InoHub UPT nu poți să ratezi!


Se anunță o serie de oportunități și evenimente interesante care se vor desfășura în următoarele săptămâni la InoHub UPT. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile de marketing și PR, să explorezi posibilități de voluntariat sau să te întâlnești cu antreprenori de succes, iată ce te așteaptă:

1. Atelier de marketing și PR
Perioada: Octombrie

Acest atelier oferă oportunitatea de a învăța cele mai bune strategii și tehnici de marketing și PR de la experți în domeniu – Loredana Ianus de la Graffiti PR (GRF+) și Ana Maria Teacă (Yaya-Food). În cadrul atelierului îți vei dezvolta abilitățile de marketing și comunicare, prin exemple și studii de caz.

2. InoHub UPT vine în facultatea ta
Perioada: Octombire

Învață, inovează, antreprenoriază! Venim să te cunoaștem, chiar la tine la facultate, și să îți prezentăm oportunitățile din sfera antreprenorială care te așteaptă prin intermediul InoHub!

3. Campanie de recrutare voluntari
Perioada: Octombrie

Dacă ești dornic de a te implica în proiecte și acțiuni cu specific antreprenorial, aceasta este o oportunitate grozavă de a te alătura echipei noastre dedicate. Cu entuziasm și angajament, poți contribui la momente importante din cadrul societății noastre și poți experimenta satisfacția de a face parte dintr-o rețea de studenți implicați și dornici de a aduce o schimbare în universitatea lor.

4. Dialoguri antreprenoriale
Perioada: Octombrie-Noiembrie

Acest eveniment îți oferă posibilitatea de a te întâlni cu antreprenori care au absolvit UPT și au avut succes în lumea afacerilor. Poți învăța din experiența lor și să te inspiri pentru propriul parcurs antreprenorial.

5. The Techpreneur Challenge / Hackathon
Perioada: Noiembrie

Dacă ești pasionat de tehnologie și inovație, hackathonul este locul perfect pentru a-ți pune la încercare abilitățile de antreprenoriat și creativitate. Vei avea ocazia de a lucra în echipă pentru a rezolva provocări tehnice, dar nu numai, și pentru a-ți dezvolta abilitățile de gândire rapidă.

6. UPT Innovation Fellows / Competiție de idei antreprenoriale
Perioada înscrierilor: Octombrie-Decembrie

UPT Innovation Fellows este un premiu anual care recompensează cel mai reușit proiect antreprenorial, realizat de studenți din UPT (nu reprezintă o condiție obligatorie apartenența la UPT a tuturor membrilor unei echipe, dacă persoana care înscrie proiectul este student UPT). Premiul constă într-o bursă consistentă, care să te ajute în dezvoltarea ideii tale de afaceri. Înmânarea premiului se face într-un cadru festiv, în cadrul Galei de Excelență organizată de Universitatea Politehnica Timișoara.

Dacă ai o idee de afaceri sau ești interesat să dezvoltați una, această competiție îți oferă șansa de a primi feedback de la experți în domeniu și de a-ți face cunoscută ideea.

 

Așadar, se întâmplă multe lucruri interesante în viitorul apropiat la InoHub care te pot ajuta să îți dezvolți abilitățile, să îți extinzi rețeaua de contacte și să te implici în comunitate.

Înscrierile pentru fiecare dintre activitățile de mai sus încep curând! Te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a rămâne la curent cu toate acestea!