Povești de succes la conferința „Meet the Entrepreneurs”, organizată în colaborare cu SAS UVT

În lumea antreprenoriatului, drumul către succes nu este niciodată simplu. Este plin de provocări și momente când tentația de a renunța este puternică. Totuși, la finalul zilei, satisfacția și bucuria sunt cu atât mai mari, cu cât realizările tale devin mai evidente.

În data de 16 aprilie, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, a avut loc conferința „Meet the Entrepreneurs”, eveniment organizat de InoHub UPT și SAS UVT. Această eveniment special a adus studenților și tinerilor antreprenori insight-uri valoroase direct de la câțiva dintre cei mai de success antreprenori din România: Ovidiu Stegari, CEO Helperz.ro, Maxim Rotaru, CEO webamboos, Ștefan Iarca, CEO Rayscape, și Raul Cojocaru, CEO Move Mountains.

Conferința a oferit un bun prilej tinerilor de a învăța secretele din spatele unor afaceri de succes direct de la cei care le-au construit. Aceștia au avut șansa să descopere cum se gestionează și se dezvoltă o afacere într-un mediu competitive.

Evenimentul a fost o veritabilă sursă de inspirație, plin de povești captivante și lecții prețioase despre parcursul către succes în antreprenoriat.

Strânsa colaborare dintre InoHub UPT și SAS UVT nu doar că a facilitat această oportunitate pentru studenți, dar a subliniat și importanța sinergiei între mediul academic și cel antreprenorial.