Workshop de ideație. InoHub UPT x SAS UVT

În data de 9 mai, am avut bucuria de a organiza al doilea workshop de ideație din seria dedicată inovației și creativității, în colaborare cu SAS UVT. Evenimentul a avut loc la Universitatea Politehnica Timișoara și a reprezentat o bună oportunitate pentru studenți, entuziaști ai inovației și antreprenoriatului de a explora idei și soluții inovatoare pentru problemele societății moderne.

Participantii au avut ocazia să învețe și să aplice tehnici de generare de idei, să identifice problemele curente din societate și economie și să propună soluții practice și fezabile. Colaborarea noastră cu SAS UVT a adus împreună tineri de la cele două universități, facilitând un schimb valoros de idei și experiențe între participanți.

Seria de workshopuri a început în data de 23 aprilie și s-a încheiat pe 16 mai, fiind organizate de către SAS UVT. Aceste evenimente au contribuit la consolidarea parteneriatului nostru și la evidențierea importanței colaborării interuniversitare în promovarea inovației și antreprenoriatului.

Prin aceste inițiative, am demonstrat că prin colaborare și dedicare putem contribui semnificativ la dezvoltarea unui mediu academic propice inovației și la pregătirea noii generații de lideri în domeniul antreprenoriatului și al inovației.