Loading Events
This event has passed.

Innovation Labs s-a întors!

Dacă ești ca majoritatea studenților, în timpul sesiunii să fi distras ușor de la învățat și până să îți dai seama, începi să cauți altceva…mult mai interesant de făcut. De data asta, acel ‘lucru mai interesant de făcut’ poate fi participarea la Innovation Labs’ Idea Jam – #1/2021.

Innovation Labs este un program la nivel național care te ajută să îți transformi ideile în prototipuri și apoi start-up-uri.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre program sau ești deja entuziasmat să participi, atunci acest eveniment este o oportunitate perfectă pentru tine!

Ce se va întâmpla la acest eveniment?

  • vei avea posibilitatea să îți prezinți ideea de business în fața unui juriu care îți va da sfaturi constructive;
  • dacă ai o idee dar nu ai o echipă cu care să o pui în aplicare, multe lucruri minunate se întâmplă atunci când oamenii se strâng împreună, chiar și virtual. Cine știe, poate o să îți găsești viitorii colegi de echipă chiar aici;
  • avem câteva premii pregătite penrtu cele mai bune idei și prezentări;
  • vei avea o șansă reală să îți pregătești ideea înainte să te înscrii la viitorul eveniment din program – Hackathon-ul din 6-7 martie.

Deci, pregătește-ti ideea de business, prezint-o în cele două minute alocate și completează formularul de înregistrare de aici: https://form.123formbuilder.com/5782143/form

O să ne vedem pe 26. Fie ca cea mai bună idee să câștige!

InoHub-UPT

InoHub-UPT sau Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Politehnica Timişoara este o structură înființată ce are la bază principiul dreptului la asistență şi la servicii complementare în învățământul superior, având ca scop organizarea activităților care să asigure dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale studenților și absolvenților UPT şi asigurarea suportului necesar consolidat funcționării UPT într-un concept antreprenorial bazat pe bună guvernanță.

 

Contact

  • Bulevardul Mihai Viteazu 1, Timișoara 300222
  • 0725 890 970
  • sas@upt.ro
Go to Top